Rommelmarkt

De Rommelmarkt is intussen uitgegroeid tot een van de publiektrekkers van de Meifeesten. Op zaterdag 1 juni 2019 worden een deel van de Hoge Weg en de Montfortstraat ingenomen door tientallen standhouders.

DSC 0003 klDe deelnemers mogen vanaf 7.00 uur hun standplaats volgens het hun toegekende nummer op het terrein innemen. Geen enkele deelnemer wordt op het terrein toegelaten vooraleer de inrichter ter plaatse is. De rommelmarkt start om 9u en loopt tot 17u. Vanaf 9 uur worden de toegekende plaatsen niet meer gegarandeerd.

Enkel verkoop van tweedehandsvoorwerpen - dit zijn voorwerpen die gebruikt zijn en/of  beschadigd - is toegelaten. Enkel eigen hobbyproducten mogen aangeboden worden waarvoor geen handelsactiviteit uitgevoerd wordt. Drank of eetwaren mogen niet verkocht worden. De verkoop van dieren is eveneens verboden. Ook de organisatie van een tombola is verboden.

Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en via 0468 18 93 96

Volledige reglement op aanvraag en bij reservatie. Bestellen kan hier.

© 2018 Meifeesten Kontich-Kazerne. Alle rechten voorbehouden. Designed By Berenger