jogging 2235

Op zaterdag 28 mei 2022 slingert de jogging van Kontich-Kazerne zich opnieuw door de straten, dit jaar al voor de 38ste keer. Vanaf 11 uur ruimt de drukte op straten en pleinen plaats voor sport. Zoveel mogelijk mensen in beweging brengen is het opzet van KSAH en jogkern kokaz.
Voor elke kriebel is er een sport. Jong en oud, stram en lenig, stoer en voorzichtig; iedereen vind er zijn gading. Kom naar de corrida… doe mee of kom gewoon kijken hoe het kriebelt bij de anderen.
Het startschot van de jongerenloop wordt gegeven om 14 uur voor 600 m of 1200 m en de beginnende jogger gaat van start voor 5 km om 14.15 uur. Als laatste wedstrijd is er de 10 km om 15.15 uur, waarvoor talrijke deelnemers de sportieve loop aanvatten.

Het bestuur van de jogging schenkt elk jaar een deel van het inschrijvingsgeld aan Artsen zonder Grenzen.
Vandaag is de organisatie actief met honderden projecten in tientallen landen, maar de missie is niet veranderd. De teams zetten alles op alles om slachtoffers van oorlogen, van rampen en van epidemieën te kunnen verzorgen. Haar financiering komt voor 99% van particulieren, waardoor ze volledig zelf kunnen beslissen welke hulp ze waar verlenen.

Inschrijvingen voor de jogging kunnen ter plaatste: 
jeugd € 1, anderen € 10.
Voor meer informatie:
Ronny Daniëls of Tinneke Daniëls, Keizershoek 272, 2550 Kontich
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - www.lentejoggingkokaz.be

Inschrijven kan op deze site!

facebook volg

     
 

 De foto's van de Meifeesten staan online!

Selecteer rechtsboven onder Foto's een album.

Alle foto's kunnen gedownload worden.

 
     

 Wie bezwaar heeft tegen de publicatie van (een) bepaalde foto('s) kan dat melden via info@meifeestenkokaz.be.

© 2018 - 2021 Meifeesten Kontich-Kazerne. Alle rechten voorbehouden. Designed By BiziBee