Zaterdaganimatie - zaterdag 1 juni - 14 tot 17 uur

A3 zaterdagWe openen met een spetterend optreden van het Dansateljee.
Het DansAteljee werd in 2000 opgericht op initiatief van Leen Bridts (lic. kinesitherapie) en werd in 2004 een vzw met als doel het promoten van dans- en podiumkunsten zowel op sportief als cultureel vlak.
De dansgroep ging van start met 150 leden en telt nu meer dan 550 leden. De groep is hiermee de grootste jeugdsportvereniging van de gemeente Kontich.
Voor wie het Dansateljee nog niet kent, is dit een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met de vaardigheden en de aanstekelijke energie van de dansers.
Wie het Dansateljee al wel kent, zal weten dat zo’n optreden echt niet te missen valt!


Heidisco
Na een uurtje uitblazen - met een drankje en een hapje - zet Heidisco er opnieuw tempo in met eerst ballonplooien (van 15.30 tot 16 uur) en dan een knallende kinderdisco. Naast het draaien van hedendaagse, aangepaste muziek, is er ook tijd voor het aanleren van dansjes, spelletjes en nog meer leuke verrassingen. De kinderen worden actief betrokken waardoor ze zich geen minuut zullen vervelen!

Megatekening
Ze deed het al een keer in 2015 en ook nu weer heeft Griet Verschueren een prachtige megatekening gemaakt. Maar die tekening van 12 m breed moet nog ingekleurd worden!
Al wie graag met verf kliedert, wordt verwacht aan de megatekening achter het grote podium. Koop je ticket aan de kassa en dan: schilderen maar.
En met een sticker op je ticket (die krijg je na het schilderen) kan je nadien gratis aan het rad draaien.

© 2018 Meifeesten Kontich-Kazerne. Alle rechten voorbehouden. Designed By Berenger