Rommelmarkt

rommelmarktEén van de grotere activiteiten tijdens de Meifeesten is de rommelmarkt op zaterdag in de straten rond het kerkplein.De deelnemers mogen vanaf 7.00 uur hun standplaats volgens het hun toegekende nummer op het terrein innemen. Geen enkele deelnemer wordt op het terrein toegelaten vooraleer de organisator ter plaatse is. De verkoop wordt alleen toegelaten tussen 8 en 18 uur.

Enkel verkoop van tweedehandsvoorwerpen - dit zijn voorwerpen die gebruikt zijn en/of beschadigd - is toegelaten. Voor de hobbymarkt mogen alleen eigen hobbyproducten aangeboden worden waarvoor geen handelsactiviteit uitgevoerd wordt. Drank of eetwaren mogen niet verkocht worden. De verkoop van dieren is eveneens verboden. Ook de organisatie van een tombola is verboden.

Dit jaar extra standplaatsen in de Montfortstraat!

De Algemene Voorwaarden zijn hier beschikbaar. Bij reservering verklaart u zich hiermee akkoord. Meer info kan u bekomen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Opgelet! Als u na reservering geen e-mail met de bevestiging van uw reservatie ontvangt, hebt u mogelijk een foutief e-mailadres ingegeven. Contacteer in dat geval de verantwoordelijke via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Prijs per lopende meter (diepte 2 m): € 2,50

Info evenement

Startdatum 23-05-2020 08:00
Einddatum 23-05-2020 17:00
Sluitingsdatum 22-05-2020
© 2018 - 2020 Meifeesten Kontich-Kazerne. Alle rechten voorbehouden. Designed By BiziBee